Abstracts

Termini per l'enviament dels resums: 22 de març de 2024

Indicacions per a la PRESENTACIÓ de RESUMS

 1. Només s'admetran els treballs rebuts a través del formulari online
 2. Qualsevol referència a persones, institucions o altres dades que indiquin la procedència del resum, farà que el Comitè Científic no el pugui avaluar.
 3. Pel títol utilitzeu el format oració. No utilitzeu majúscules, ni inclogueu abreviatures, símbols o subratllats.
 4. Estructureu el vostre resum en: objectiu, material i mètodes, resultats i conclusions i pels casos clínics en: Introducció, cas clínic i comentaris.
 5. El resum ha de tenir una extensió màxima de 250 paraules.
 6. Seguiu les instruccions i exemples que apareixen al formulari per complimentar-lo.
 7. Recordeu incloure el nom del presentador en el de les persones autores i en l'ordre que li pertoca. Recordeu que cal indicar la filiació de cada persona autora.
 8. De cada persona autora poseu nom complet seguit del primer cognom i si s'escau, el segon cognom.
 9. Recomanem no fer un copiar i enganxar de l'abstract des d'un editor de textos (p.e. Word) ja que pot comportar problemes de compatibilitat amb alguns caràcters.

Identificació del resum

 1. Una vegada enviat el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar-lo i modificar-lo si s'escau, fins a la data límit de presentació. No es podran fer modificacions a partir d’aquesta data.
 2. Conserveu la vostra referència, i comproveu que la vostra adreça e-mail és correcta.
 3. Per fer modificacions o veure l'estat d'un abstract ja enviat, feu clic aqui.

Avaluació

 1. Cada resum serà revisat per tres membres diferents del Comitè Científic que determinaran la seva acceptació o rebuig i la seva forma de presentació, d’acord amb els criteris establerts (enllaç a criteris)
 2. Secretaria notificarà per email al presentador o presentadora si el resum ha estat o no acceptat i si s’ha seleccionat com a comunicació oral o com a comunicació breu
 3. Un cop acceptat el treball, la persona que presenti haurà de formalitzar la inscripció.

Presentació a la reunió

 1. Els autors o les autores hauran d'enviar a l'organització els arxius de la seva presentació abans de l'inici de la Reunió Anual, amb antelació suficient i en tot cas abans del dia 3 de juny de 2024.
 2. Per a la presentació de qualsevol resum és imprescindible que almenys la persona que presenta estigui inscrita a la reunió i hagi formalitzat el pagament de la quota d'inscripció pertinent.

Premis

Totes les presentacions seleccionades pel comitè científic d'entre els resums rebuts, opten als premis convocats d'acord amb les bases de la convocatòria que trobaràs aquí

Dates d'interès

LÍMIT PRESENTACIONS ABSTRACTS I COMUNICACIONS:

22 de març de 2024


LÍMIT INSCRIPCIONS:

6 de juny de 2024

Seu

Palau de Congressos de Girona
Palau de Congressos de Girona
Passeig de la Devesa, 34
17001 Girona
972 419 100
http://www.firagirona.com/