Salutació

Sigueu molt benvingudes i benvinguts a Girona,

Una ciutat a escala humana, plena de raons per ser visitada, preparada per acollir-vos en la 28a Reunió de la Societat Catalana de Pediatria.

Com cada any, la reunió serà una oportunitat per mostrar la vitalitat i la diversitat de la nostra societat de pediatria. Hem preparat un programa divers que esperem que sigui del vostre grat, que pretén estimular el vostre interès i curiositat tant si veniu de la primària com dels hospitals, amb una visió ampla del concepte de salut i una aproximació multidisciplinària.

També serà una oportunitat per demostrar-nos, una vegada més, que es pot fer ciència en la nostra llengua, i per conscienciar-nos que només usant-la li donem l’opció de ser.

Totes les persones que estem treballant en la preparació ho fem amb la il·lusió que sigui una trobada interessant des de tots els punts de vista. Que sigui un retrobar-se amb persones conegudes i també un moment de noves coneixences. I que sigui una reunió científica i útil per a tots i totes les pediatres que hi assistireu. Desitgem que trobeu entre tot el programa propostes que captivin el vostre interès i que retorneu a casa i als vostres centres de treball amb ganes d’aplicar els coneixements apresos i de repetir l’experiència el proper any.

Josep Perapoch
President del Comitè Organitzador

 

 

 

Dates d'interès

LÍMIT PRESENTACIONS ABSTRACTS I COMUNICACIONS:

22 de març de 2024


LÍMIT INSCRIPCIONS:

6 de juny de 2024

Seu

Palau de Congressos de Girona
Palau de Congressos de Girona
Passeig de la Devesa, 34
17001 Girona
972 419 100
http://www.firagirona.com/